tiistai 8. heinäkuuta 2008

Kaiken alku...


Tämän blogini tarkoituksena on kertoa matkastani kohti rintojen pienennysleikkausta ja kertoa kyseiseen projektiin liittyvistä fiiliksistä, ongelmista ja edistymisestä.

Kaikki alkoi tammikuussa 2008, kun olin kuukauden ajan päivittäin lukenut Suomi24:n keskustelupalstoilla Plastiikkakirurgia-puolella rintoihin ja rintojen pienennyksiin liittyviä kirjoituksia. Aikani lueskeltuani ja asioista toisilta kirjoittajilta kyseltyäni koin jonkin sortin valaistumisen ja otin itseäni niskasta kiinni ja varasin ajan omalääkäriltäni tarkoituksenani puhua mahdollisuuksistani päästä rintojen pienennykseen julkiselle puolelle.

30. tammikuuta aika sitten vihdoin koitti. Omalääkärini oli TAAS lomalla, kuten yleensä aina, kun tarvitsisi päästä juttusille, joten asiaani hoiti sijainen (joka onneksi osoittautui erittäin asialliseksi nuorehkoksi naishenkilöksi). Hän ei juurikaan tiennyt mitään rintojen pienennyksestä, joten enimmäkseen hän kaiveli tietoa netistä. Hän kyseli motiiveistani leikkauksen suhteen, otti mittoja rinnoistani (mm. jugulum-mamilla), tunnusteli rinnat ja kainalot mahdollisten pattien varalta, punnitsi minut ja laskeskeli paljonko pisteitä tuli (päästäkseen julkiselle puolelle leikkaukseen on saatava tietty määrä pisteitä mm. hartiasäryistä ja rintojen koosta). Ylitin reippaasti tarvittavan pisterajan. Mitta kaulakuopasta nänniin oli n. 28cm (normaalisti n. 21cm), kuppikokoni palttiarallaa 75D/80E, pituus 163cm ja paino 66kg (BMI 24.8). Asia oli sillä sipuli ja lekuri teki lähetteen TAYS:iin plastiikkakirurgian polille ja sitten vain odoteltiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti